Termeni si conditii

 

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Saccio (saccio.ro) Site-ul Saccio (saccio.ro) este operat de societatea SC MADALINA INTERNATIONAL SRL cu adresa Str Aleea NUCILOR Nr 2 ETAJ ,CAMERA 2,Voluntari, Judet Ilfov, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/1155/2019 CUI  RO14991531. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului Saccio (saccio.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si SACCIO (saccio.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Administratorul Saccio (saccio.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Saccio (saccio.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Saccio (saccio.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii SACCIO(saccio.ro) sau asociatii / partenerii / afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Saccio(saccio.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Saccio (saccio.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Plasarea unei comenzi in magazinul nostru online implica automat si faptul ca ati citit si ati acceptat termenii contractului de cumparare (inclusiv termenii de returnare a produselor) intre noi , vanzatorul si dumneavoastra cumparatorul.


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email: comenzi@saccio.ro

 

Schimb si retur

 Daca marimea nu ti se potriveste sunteti rugati sa sunati la numarul de telefon 0745034768 sau completati formularul de RETUR si va contactam noi in maxim 5 zile lucratoare;

In cazul unui schimb ,daca este vorba de nepotrivirea marimii taxa de curierat este suportat de Dvs .(25 lei in Bucuresti ,respective 25 lei in tara ).

Pentru schimb noi trimitem curierul la Dvs acasa ,iar cand primiti coletul nou il predati pe cel vechi la schimb in starea in care l ati primit.

 

Pentru a trimite colet retur catre noi,trebuie sa apelati la o firma de curierat  ex BOOKURIER ,FANCOURIER.

Trimiteti produsul ambalat corespunzator la adresa din formularul de CONTACT.

Taxa de curierat pentru retur este suportata de Dvs.

Produsul trebuie sa fie in starea sa initiala ,sa nu fie purtat sau deteriorat.

Cutia produsului trebuie sa fie nedeteriorata sau lipita cu scoci .

Atasati in cutia produsului numarul de comanda ,numele dumneavoastra ,numarul de telefon si contul unde vreti sa va viram banii cat si motivul returului.

Daca nu aveti cont bancar puteti apela la o cunostinta si noi viram banii in maxim 14 zile de al primirea coletului.

Taxa de curier nu se restituie in cazul unui retur,noi restituim doar banii pe produs .